Our *Menu of Change* explains how to reverse course and favour truly Sustainable Food Systems.
Dal 24 al 26 luglio 2023 si è svolto a Roma il Pre-Vertice delle Nazioni Unite. Si discuterà di sistemi alimentari sostenibili e di azioni del prossimo futuro, gettando le basi per l'evento globale che si terrà a settembre a New York.
----
LAV ha consegnato ai congressisti il *Menu del cambiamento*, un vero e proprio menu da sfogliare con le cifre del problema,
Il Menu che mostra chi oggi paga il conto di scelte sbagliate e quali devono essere gli impegni necessari per supportare l'urgente transizione alimentare.
SCARICA IL MENU DEL CAMBIAMENTO
PER APPROFONDIRE
Carissima Carne - L'insostenibile impatto della carne in Italia (Sintesi)
Il costo nascosto del consumo di carne in Italia: impatti ambientali e sanitari (Integrale)
From 24 to 26 July, the UN Food Systems Summit +2 Stocktaking will take place in Rome.
Sustainable food systems and actions for the near future will be discussed, laying the foundations for the global event to be held in New York in September.
----
THE MENU
We created a *Menu of Change* , a real menu to browse through with figures of the problem showing who today pays the bill for bad choices and what commitments are necessary to support the urgent food transition.
READ MORE
The Hidden Cost of Meat Consumption in Italy: Environmental and Health Impacts (Summary Report)
The Hidden Cost of Meat Consumption in Italy: Environmental and Health Impacts (Executive Summary)
External Costs of Animal-Sourced Food in EU
A Possible Transition Towards a Cage-Free Era: Laying Hens in Italy